Juffrouw Duurzaam
Van slingers tot kringloopgeluk!

Houten huisjes

The word is out!! Juffrouw Duurzaam komt met een superleuk en mooi nieuw product dat we Duurzame Houten Huisjes hebben genoemd. Wij zijn helemaal enthousiast! En we hopen natuurlijk dat jij dat ook bent. Elk houten huisje is uniek en wordt door ons met liefde gemaakt van eikenhout of beukenhout dat hier in de buurt bij de houtzagerij wordt gezaagd. Zelf hebben we deze huisjes al jarenlang in ons huis staan -op meerdere plekken- gewoon omdat ze zo ontzettend leuk zijn. En de oplettende kijker heeft ze vast óók al gespot op de startpagina van m'n website. De huisjes zijn tijdloos, basic, passen in elk interieur en in elke ruimte in huis. Tof in combinatie met de papieren huisjes van Jurianne Matter, als kerstdorpje met wat houten of stenen boompjes erbij, voor de kids om mee te spelen (bijvoorbeeld in combinatie met Kapla), op de seizoenstafel of een rijtje naast elkaar in de vensterbank. Kortom, een aankoop om nooit meer weg te doen, en steeds weer van te genieten. En dat is precies waar we bij Juffrouw Duurzaam zo van houden. 

Je kunt de huisjes vanaf nu bestellen door het invullen van het onderstaande formulier. De huisjes worden geleverd in een setje van drie stuks in drie verschillende maten. De huisjes zijn ongeveer 13,5 en 11 en 8,5 cm hoog. Ze zijn vierkant, ongeveer 4 bij 4 cm en kosten € 14,50 per set. Je kunt de huisjes bij mij thuis in Kamperveen ophalen, ik kan ze ook verzenden (de verzendkosten zijn € 6,95).

Als ik je bestelling binnen heb, stuur ik je een betaalverzoek. Zodra het geld overgemaakt is, zorg ik dat binnen zeven werkdagen jouw eigen houten huisjes bij je thuis zijn. (Als je een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, dan neem ik op maandag contact met je op.)