Juffrouw Duurzaam
er is al zoveel moois!

Over Juffrouw Duurzaam

Foto Dorine van den Noort-Kema

Wie is Juffrouw Duurzaam? Ik ben Dorine van den Noort, getrouwd met Art en moeder van 4 prachtige kinderen. Na jarenlang als docent Frans voor de klas te hebben gestaan, heb ik mijn baan opgezegd toen onze jongste zich aandiende. Tegelijkertijd besloten we om vanuit Ede te verhuizen naar Kampen in Overijssel, dus was het ook vanwege de afstand een logische stap om te stoppen met mijn baan voor de klas. De laatste jaren was ik thuis bij de kids, het was geen probleem als ze eens ziek waren, ik kon gezellig mee met uitjes van school of eens iets opvangen voor een ander. Zo fijn! 

In de zomer van 2018 trokken we drie weken met de camper door Scandinavië. Drie heerlijke weken waar we dankbaar op terugkijken. En in die rust van dat stille mooie Scandinavië begon het geheel onverwacht weer te kriebelen. Ook na de zomervakantie toen de kinderen weer allemaal voor hele dagen naar school gingen bleef dit gevoel.

En toen, ineens, was het er. Juffrouw Duurzaam ging niet meer uit mijn hoofd! Het was me compleet duidelijk. Vanuit huis, naast ons gezin, iets doen met wat -al sinds ik een klein meisje was- mijn hobby is. Dingen mooier maken. Mensen blij maken. Bezig zijn in huis. Speuren naar kringloopschatten... 

Inmiddels ben ik naar de Kamer van Koophandel geweest en is Juffrouw Duurzaam een feit! Ik hoop je blij te kunnen maken met duurzame producten, die een tweede leven verdienen. Want zeg nou zelf. Een uniek -met zorg uitgekozen - item is toch veel leuker dan iets wat je overal ziet, en wat na een korte periode weer achterin de kast verdwijnt?