Juffrouw Duurzaam
er is al zoveel moois!

Slingers

Even eerlijk. Hoe vaak heb jij aan het einde van een verjaardag de slingers tot een prop gemaakt en weggegooid? Ik best vaak. Want ik heb niet het geduld om ze keurig te ontwarren en weer op te vouwen voor een volgende keer.  

Hoe tof is het om ieder jaar dezelfde slingers te kunnen pakken? Je kind krijgt zo bijzondere herinneringen bij zijn of haar slinger. Jaar na jaar hangen ze op de verjaardag gezellig in de kamer. En ooit? Ooit geef je ze mee als je kind het huis uitgaat. Duurzaam en prachtig! Bij Juffrouw Duurzaam bestel je geheel naar eigen smaak jouw favoriete slinger. Gemaakt van Hollandse vintage wollen dekens. Uniek, en speciaal voor jou met liefde gemaakt! Bij elke slinger ontvang je gratis een katoenen bewaarzakje, waarin je na het feest je slinger kunt opbergen.

De katoenen bewaarzakjes zijn ook los te bestellen à € 2,50 per stuk, gebruik hiervoor het formulier voor de slingerbestelling.

Ik heb wollen dekens in ongeveer alle kleuren, dus kies maar raak! Voor voorbeelden en mooie kleurencombinaties kijk je op mijn Instagram pagina: @juffrouwduurzaam Hier vind je bij de Hoogtepunten onder het kopje Slingerliefde heel veel voorbeelden.

Hoe bestel je je eigen unieke duurzame slinger?

1. Kies de lengte van je slinger

2. Kies je kleur / kleurencombinatie. Als je specifieke wensen hebt, dan kan je dit op het formulier aangeven. 

3. Als ik je bestelling binnen heb, stuur ik je een betaalverzoek. Zodra het geld overgemaakt is, zorg ik dat binnen zeven werkdagen jouw eigen unieke slinger bij je thuis is. (Als je een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, dan neem ik op maandag contact met je op.)

1 meter: € 7,95 - 2 meter: € 11,95 - 3 meter: € 15,95 - 4 meter: € 19,95 - 5 meter: € 23,95 - 6 meter: € 27,95.

Slingers van 1 en 2 meter worden in een envelop ( € 2,02 of € 3,03 afhankelijk van het gewicht) verzonden. Slingers vanaf 3 meter worden in een brievenbusdoosje (€ 4,15) verzonden.  Bestel je meerdere lange slingers, dan worden deze in een doosje (€ 6,95) verzonden.