Juffrouw Duurzaam
er is al zoveel moois!

boek "Er is al zoveel moois"

Cover Er is al zoveel moois
Cover Er is al zoveel moois
Achterzijde Er is al zoveel moois
Achterzijde Er is al zoveel moois

Duurzaam(er) leven.

Iets waarvan jij misschien ook wel denkt dat je er meer mee zou moeten doen. Althans, zo ging het bij mij. Een aantal jaar geleden ging ik me meer en meer verdiepen in het thema duurzaamheid. Toen ik mijn bedrijf ‘Juffrouw Duurzaam’ begon op Instagram, ontplofte mijn account.

Ik maak slingers van Hollandse wollen dekens. Deze slingers kun je keer op keer gebruiken, bij iedere feestelijke gelegenheid. Lekker duurzaam! Ook verkocht ik een tijdlang mooie vondsten uit de kringloop. Mensen zetten zelfs hun wekker om als eerste de aangekondigde vondsten te kunnen kopen. Blijkbaar zijn er meer mensen die vinden dat we de aarde niet kunnen blijven uitputten, maar er juist zorg voor moeten dragen. 

Met die overtuiging schreef ik ‘Er is al zoveel moois’. Een boek bomvol inspiratie en tips om duurzamer te leven. Niet hoogdravend of ingewikkeld, maar haalbaar en praktisch en met heel veel mooie foto's.

In het boek komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Van duurzaam bezig zijn in de keuken en koken met de seizoenen (met een overzicht waarin je in één oogopslag kunt zien wanneer welke soorten groente en fruit van Hollandse bodem het beste verkrijgbaar zijn) tot tips om duurzaam om te gaan met je kleding (organiseer een gezellige kledingruilparty). Maar ook: hoe doe je dat, duurzaam leven als christen? Wat zijn onze drijfveren? En een heel hoofdstuk met tips voor een opgeruimd huis. Een hoofdstuk over duurzame(re) manieren om schoon te maken, duurzaamheid in contacten, duurzaamheid in je interieur en een hoofdstuk over kringloopgeluk, waarin ik mijn beste tips met je deel.

Duurzaam leven, het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als we allemaal kleine stapjes zetten, kunnen we al veel impact maken. En dat is precies waar ‘Er is al zoveel moois’ over gaat!

Je kunt het boek vanaf nu bestellen door het invullen van het onderstaande formulier. Het boek kost €24,95, heeft 152 pagina's, is uitgevoerd in hardcover, heeft een leeslint en staat vol prachtige fullcolour foto's (gemaakt door Renate Bleijenberg). Wil je het boek ophalen bij mij thuis in Kamperveen, geef dit dan aan op het onderstaande formulier. Het boek kan natuurlijk ook verzonden worden, dit kost €4,50. Geef op het bestelformulier ook meteen even aan of je het boek feestelijk ingepakt en/of gesigneerd wilt hebben.

Als ik je bestelling binnen heb, stuur ik je een email met een betaalverzoek. Zodra het geld overgemaakt is, zorg ik dat jouw boek binnen 2-3 werkdagen bij jou op de mat ligt. (Als je een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, dan neem ik op maandag contact met je op.)

Liefs, Dorine.