Juffrouw Duurzaam
er is al zoveel moois!

Moois van jurianne matter

NIEUW BIJ JUFFROUW DUURZAAM!! Regelmatig krijg ik van jullie de vraag of ik bij mijn Duurzame Houten Huisjes ook de Tûs Tiny Houses van Jurianne Matter verkoop. En ja, vanaf vandaag is dat zo! Deze huisjes vouw je zelf, een makkelijk en heerlijk relaxed klusje. In een setje zitten 12 huisjes, in mooie rustige tinten, die perfect combineren met de Houten Huisjes van Juffrouw Duurzaam. Daarbij verkoop ik vanaf vandaag óók de Oak tree van Jurianne Matter. Ik was er meteen verliefd op, en bestelde lekker een voorraadje mee. Want kijk nou, die combinatie is toch fantastisch? Deze eikenboom zet je zelf super easy in elkaar en komt, evenals de huisjes, als plat pakketje. De huisjes kosten €16,95 (voor 12 stuks) en de eikenboom kost €13,95. De producten van Jurianne Matter zijn eco-vriendelijk. Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is drukinkt op basis van plantaardige oliën. 

Je kunt de producten van Jurianne Matter vanaf nu bestellen door het invullen van het onderstaande formulier. Je kunt de huisjes en/of de eikenboom bij mij thuis in Kamperveen ophalen, ik kan ze ook verzenden (de verzendkosten zijn € €4,15).

Als ik je bestelling binnen heb, stuur ik je een betaalverzoek. Zodra het geld overgemaakt is, zorg ik dat binnen twee werkdagen jouw huisjes en/of eikenboom bij je thuis zijn. (Als je een bestelling op zaterdag of zondag plaatst, dan neem ik op maandag contact met je op.)